Rett før jeg gikk ut i ferie, forstod jeg plutselig at høsten byr på en liten miniturné med solokonserter. Da ble jeg glad:)

n

13. august – Rolandfestivalen i Toten-traktene

n

24. august – Uka på Blindern Studenterhjem

n

14. september – Lilleaker Live i dypeste Oslo vest

n

19. oktober – TBA østlandet

n

Dette var ikke planen, det bare blei sånn. 2022 blir et år med mange, mange flere opptredener enn jeg så for meg. 15+ offentlige og private oppdrag i tillegg til 60-ish skolekonserter. Ganske lite i forhold til mange hyperaktive og hyperflinke aktører der ute, men forholdsvis mye til å være Ravi. Jeg håper vi sees, jeg gleder meg!

n

2022 har også gitt meg noe å tenke på … da jeg spilte på Helga Hele Uka i april (se video) så kunne «alle» tekstene på «alle» låtene. På noen av låtene trengte jeg nesten ikke å synge, ha ha. Det virker faktisk som om det er en del folk der ute som kan tekstene bedre enn meg: E-ore, Tsjeriåu, Utadæsjælåplevelse. Derfor: Jeg har lyst til å gi noen av de mest hardbarka tilhengerne sjansen til å skinne. Kan DU synge en Ravi-tekst? Vil du på konsert? Vil du opp på scena og synge sjæl? Ok!

n

Da skal du bare filme dæ sjæl som synger ravisang, også skal du poste det på instagram med @raviland. De som imponerer, vil bli kontakta:)

https://video.wixstatic.com/video/35c477_7161156d841f496387b0415c46a8eb45/1080p/mp4/file.mp4

Foto: Kenneth Flølo