Fredag før påske kunne endelig livet starte igjen, for å uttale meg litt dramatisk, he he. Jeg var så heldig å få en henvendelse fra festivalen «Helga Hele Uka» som er det årlige arrangementet for Pedagogisk fakultet, eller Helga Enghs hus, som bygningen kalles (derav det artige festivalnavnet). Det var helt rått å gjøre en liten solokonsert i studentpuben (Kjeller’n). Gjengen som hadde møtt opp til konsert, var rett og slett ganske gærne, men bare på en hyggelig måte. De sang, danset, skrålte og jubla, det virket som om publikum kunne alle tekstene på alle låtene jeg fremførte, jeg følte meg vanvittig privilegert og heldig. Tusen takk! Jeg må også rette en spesiell takk til arrangørene for festivalen, med Julie i spissen. Dere gjorde en imponerende jobb, dere arrangert på et nivå som er sammenlignbart med alle de store festivalene i landet – bravo!

n

Jeg gjør ikke så mange show rundt om i landet i år. Men det er mulig at det blir et par offentlige konserter til i løpet av sommeren. I så fall – jeg skal holde deg oppdatert, kjære leser. Vi hør’s:)